Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Забравена парола Регистрация Бележник
Спрей против гризачи

Всички обяви


Промотирай обявата

Категория:
Тип на обявата:
Вид:

Kabel Schutz Спрей против гризачи
защита чрез безвредни репелентни вещества
Nextzett- реномирано от Германия
Ефективно прогонва гризачи и други дребни животни. Едно детайлно третиране осигурява дълготрайна защита (до 6 месеца) срещу прегризване на уязвимите авто компоненти: ел. кабели, маркучи, уплътнения, ремъци и др. Препаратът е с иновативна многоцелева формула и е репелент (нетоксичен, не-отровен). Прилепва към повърхнините, образувайки трайно покритие.
Важно: специални съставки пазят от корозия двигателния блок и ходовата част и действат като агенти за по-добър контакт в електрическите връзки (куплунги, клеми и подобни).Употреба:
Напръскват се детайлите за защита и зоните около тях, с повече внимание при наличие на горещи повърхности. Действието започва почти веднага, със засъхването на покритието.Третираните повърхнини не бива да са изложени на въздействие на вода/влага, за да се избегне отмиване на покритието. Използвайте продукта само в съответствие с инструкцията.Можете веднага да се консултирате и поръчате при ваш професионален личен консултант - тел/вайбър 089 55 64 600 и онлайн (с още ефективни продукти) в www.bulmotors.com
Флаконът е под налягане
Да се пази от пряка слънчева светлина и загряване над 50оС. Дори след изпразване да не се отваря насилствено или да се изгаря. Да не се пръска върху пламък или върху тлеещи предмети. При недостатъчна вентилация е възможно образуване на експлозивни смеси.

Флакон 300 мл, 12 спрея в кашон
Съдържание
(съгласно Европейски директиви):
30% алифатни въглеводороди
5-15% прилепващи компоненти
5-15% алкохол
Аромати – лимон, съдържа
лимонени ароматни въглеводороди
Работен газ: Пропан/Бутан
Код: 160504


Подобни обяви
Виж всички
Диатомит /инфузорн...
Диатомит /инфузорна пръст/ кат...
30 лв.
Син камък (Меден с...
Син камък (Меден сулфат) дирек...
Договаряне
Диатомит/диатомичн...
Диатомит /инфузорна пръст/ кат...
30 лв.
Промо ДиселСет
Некс 10Добавката с формула за ...
59 лв.